פגרת הנבחרות מאחורינו, וליגת העל חוזרת לפעילות עם המחזור השישי. ב-19:15 הפועל פתח תקווה תארח את מכבי נתניה, כששתי הקבוצות מגיעות אחרי שלושה משחקים ללא ניצחון וינסו לחזור למסלול דווקא עם החזרה מהפגרה.

הרכב הפועל פתח תקווה: עומר כץ, סתיו ישראלי, אלכס מוסונדה, אור ישראלוב, יזאן נסאר, בוני אמיין, איתי אהוד, רועי דוד, רועי לוי, אדמונד אסנטה ואריק בילה.

הרכב מכבי נתניה: סמואל דה סילבה, אלון אזוגי, אוליבייה ורדון, באקארי קונאטה, עמית כהן, עזיז אוואטרה, נדב נידם, באסם זערורה, איסאק, עוז בילו ומתיאוס דאבו.

היהלומים של רוני לוי כמעט הצליחו לעצור במחזור האחרון את מכבי תל אביב, אך לצערם הפסידו 2:1 ויצאו רק עם המחמאות, כשמאז ה-1:4 הענק על בית”ר ירושלים, נתניה לא מצליחה לנצח, כשסיימה ב-1:1 עם הפועל חיפה והפסידה 1:0 להפועל רמת גן.

מן העבר השני, אחרי עונה יוצאת מן הכלל, הקבוצה של עומר פרץ פתחה את 2026-27 ברגל שמאל, כשהיא עם ארבעה הפסדים מחמישה משחקים בליגה, כשגם בגביע הטוטו היא סיימה במקום ה-14 והאחרון.

בעונה שעברה המלאבסים יצאו עם ידם על העליונה בשני המפגשים בין הקבוצות, כשבמחזור השלישי ניצחו 1:3, ובמחזור ה-16 ניצחו 0:2. בגביע הטוטו העונה מכבי נתניה ניצחה את פתח תקווה 0:2 משערים של דור חוגי ומתיאוס דאבו.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה