לאחר החזרה מפגרת הנבחרות, משחקי הליגות בארץ וברחבי אירופה ימשיכו גם היום (ראשון), עם מפגשים מסקרנים בליגת העל, בפרמייר ליג ובסרייה א'. במוקד, בית”ר ירושלים פייבוריטית ברורה מול הפועל רמת גן, מנצ’סטר סיטי יוצאת למשחק באנפילד מול ליברפול, ויובנטוס מקווה ל-3 נקודות בקליארי.

לשליחת טופס Winner לחץ כאן

החבורה של אלמוג כהן תתארח אצל הפועל רמת גן (20:15) במסגרת המחזור השישי של ליגת העל כשהיא פייבוריטית ברורה עם יחס של 1.40 לניצחון. הפתעה של המארחת תניב למנחשים יחס גבוה במיוחד של 5.60, בעוד שחלוקת נקודות בין הקבוצות מוערכת ביחס של 4.60.

באנגליה, אנפילד ילבש חג לקראת קרב גדול של המחזור השישי (18:30) בין ליברפול למנצ'סטר סיטי. למרות הביתיות, המרסיסיידרס מגיעים למפגש כאנדרדוג ומקבלים יחס של 2.80 לניצחון ביתי. מנגד, סגנית האלופה זוכה לעדיפות עם יחס של 2.15 לשלוש נקודות בתום 90 דקות, כאשר תוצאת תיקו בין שתי הענקיות עומדת על יחס של 3.45.

באיטליה, יובנטוס תנסה להמשיך במומנטום החיובי ולשמור על רצף הניצחונות כשתצא למשחק חוץ מול קליארי (21:45). הגברת הזקנה נהנית ממעמד פייבוריטית מובהקת עם יחס של 1.50 לניצחון חוץ בסרדיניה. מנגד, ניצחון מפתיע של המארחת יעניק יחס של 5.60, ותוצאת שוויון בין הצדדים תעניק יחס של 3.65.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה