אינטר מיאמי הבטיחה הלילה (בין רביעי לחמישי) רשמית את מקומה בפלייאוף ה-MLS לאחר שגברה 0:2 על ניו יורק סיטי. האלופה רשמה ניצחון ליגה שני ברציפות תחת מאמנה החדש קילי גונסאלס והעפילה למקום השני במזרח עם 52 נקודות.

החגיגה הוורודה החלה כבר במחצית הראשונה. חרמאן ברטראמה מצא את הרשת לראשונה מאז סוף מאי, כשדחק מקרוב אחרי בישול של לואיס סוארס והעלה את המארחת ליתרון. כעבור זמן קצר הגיע הרגע הגדול של המשחק: ליאו מסי, שמוביל את הליגה בכיבושים (23 שערים) ובבישולים (14 אסיסטים), מצא את רודריגו דה פול מחוץ לרחבה, והקשר הארגנטינאי ירה כדור אדיר לחיבור השמאלי העליון וקבע 0:2.

ניו יורק סיטי שנאבקת על מקומה בשישייה הראשונה, קיבלה הזדמנות מוזהבת לחזור למשחק לקראת הסיום עם פנדל, אך דיין סנט קלייר סיפק הצלה גדולה, שמר על רשת נקייה והבטיח את שלוש הנקודות.

ליאו מסי ולואיס סוארס (IMAGO)ליאו מסי ולואיס סוארס (IMAGO)

גונסאלס: “מסי מאתגר את כולם”

מאמן מיאמי, קילי גונסאלס, סיכם את העלייה לפלייאוף בסיום: "זה היה אחד היעדים הראשוניים של המועדון לעונה הזו. אנחנו שם, אבל אנחנו עדיין חייבים להמשיך ולהשתפר כקבוצה". על הכוכב הגדול שלו הוסיף המאמן: "זה מועדון ששומר על מסי ומגן עליו. החברים שלו לקבוצה מראים לו אהבה קבועה ונותנים הכל עבורו. הוא מצידו דוחף אותנו להיות טובים יותר בכל יום ומאתגר את כולנו".

בשבת הקרובה תצא אינטר מיאמי למשחק חוץ מול אטלנטה במטרה להמשיך את המומנטום ולהתקרב לנאשוויל שבמקום הראשון במזרח.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה