המחזור השביעי בליגה א' צפון ודרום הגיע הערב (שני) לסיומו. לאחר הסיפתח מאמש, בניצחונה של טירה וב-3:3 המשוגע בין קריית מלאכי לבית שמש, התקיימו היום כלל משחקי המחזור, הן בצפון והן בדרום. יש לציין כי המשחק בין הפועל אזור למ.ס דימונה נדחה, בעקבות לכתו בטרם עת של שמעון סינואני ז"ל.

בדרום, מכבי יבנה אירחה את מ.כ ירמיהו חולון, במטרה ברורה: להיצמד לצמרת. שעת הערב היחסית נוחה, לא הביאה למגרש קהל רב, אבל כן אפשר היה לראות את האולטראס שחזר לאצטדיון, כשפרס את השלט "יבנה ללאומית". זה נראה היה מבטיח, עם פנדל מדוייק של מיקו ממן שסיפק 0:1 למקומיים, אלא שחולון התעשתה במהרה וניצחה 1:3.

מיקו ממן חוגג עם החברים (יונתן גינזבורג)מיקו ממן חוגג עם החברים (יונתן גינזבורג)

אחמד מצרי סיפק צמד שערים, בן יחזקאל השלים החגיגה על חשבון יבנה שמצאה את עצמה בלא תשובות מול המערך של נאור ברקול. קובי מור, יש לציין, ראה צהוב שני בדקה ה-52 ועל כן הוצא לעברו הכרטיס האדום, מה שהשאיר את יבנה, אם לא די בבושה, ב-10 שחקנים בלבד על כר הדשא. יבנה יוצאת מהמשחק הזה באכזבה עמוקה. חולון? מתקרבת עוד יותר לצמרת.

ניהול משחק מצוין לנאור ברקול, לצד עמידה נכונה מצד השחקנים מול מכבי יבנה, שלעיתים נראתה חסרת אונים כששחקנים כמו אורי אשרם, אליאור משלי, ינון אליהו ועידו דוידוב נשארו בספסל בתחילתה של ההתמודדות, כל אחד וסיבותיו הוא. הליגה עוד ארוכה, אבל ביבנה יהיו חייבים להתאפס על עצמם ומהר. בראשון (25/10) תחכה להם מרמורק.

אחמד מצרי מודה לאל (יונתן גינזבורג)אחמד מצרי מודה לאל (יונתן גינזבורג)

״שמח שצלחנו אותו״

נאור ברקול ציין בסיום ל-ONE: "עשינו הכנה מצוינת למשחק הזה במשך כל השבוע, ידענו מה האיכויות שלהם וגם איפה הם פגיעים. המשחק התחיל בצורה לא טובה לצד שלנו אבל הראינו המון בגרות,אופי וכדורגל נכון וחיובי גם לאחר השער שספגנו".

"אמרתי לשחקנים כל השבוע שזה מבחן בגרות עבורנו ואני שמח שצלחנו אותו עם 3 נקודות מול קבוצה חזקה מאוד עם שחקנים מצוינים בכל עמדה. מגיעות כל המחמאות לשחקנים ולצוות שעובד סביבי, נשמח עד מחר באימון ונתחיל להתכונן למשחק מול צעירי טירה".

נאור ברקול ועופר טסלפפה (יונתן גינזבורג)נאור ברקול ועופר טסלפפה (יונתן גינזבורג)

מעבר לכך, הפועל ניר רמת השרון רשמה 0:1 על מ.כ כפר סבא, משער של יוסף טוואבה שהובקע בדקה ה-88 להתמודדות. שדרות והרצליה נפרדו ב-2:2, כשאורן קלצבסקי הכניע את המקומיים בדקה ה-89. הפועל מרמורק חזרה לחייך עם 1:4 ענק על בית"ר נורדיה ירושלים. מחנה יהודה הפתיעה עם 2:4 על מ.כ ירושלים וחדרה חזרה הביתה עם 0:1 מול צעירי טירה.

בצפון, מכבי נוג'ידאת השאירה את מכבי נווה שאנן בתחתית הטבלה, לאחר ניצחון 1:2. באותה תוצאה ניצחה הפועל עירוני עראבה את בני מוסמוס של אדהם זועבי. באקה אל גרבייה ניצחה 1:3 בחוץ את טמרה. ג'ת הבקיעה בתוספת הזמן וקבעה 1:1 דרמטי מול מגדל העמק. בית שאן שמטה יתרון מבטיח כשכרמיאל הישוותה בדקה ה-96.

ליגה א' דרום

בית"ר נורדיה ירושלים – הפועל מרמורק 4:1

הבקיע לנורדיה ירושלים: עידן דוד; הבקיעו למרמורק: ידין לוגסי, עומרי עטיה, כחל יוסף ואור מוסנגו (עצמי).

מ.כ כפר סבא – הפועל ניר רמת השרון 1:0

הבקיע לרמת השרון: יוסף טוואבה.

מ.כ שדרות – הפועל הרצליה 2:2

הבקיעו לשדרות: רוסלן קוזניצוב וליאל זגורי; הבקיעו להרצליה: סאבר בדיר ואורן קלצבסקי.

הפועל מחנה יהודה – מ.כ ירושלים 2:4

הבקיעו למחנה: איליי שפיקי, אמיתי אילן, אופק אושר ואלמוג פינטו; הבקיע לירושלים: תמיר עדי (צמד).

מ.כ צעירי טירה – הפועל חדרה 1:0

הבקיע לחדרה: ביניאם מולאו.

הפועל אזור – מ.ס דימונה (נדחה למועד שייקבע בהמשך)

ליגה א' צפון

עירוני נשר – מכבי קריית ביאליק 0:4

הבקיעו לנשר: להב דהן (צמד), שאדי מסארווה ומועתסם עיסאווי.

מכבי נווה שאנן – מכבי נוג'ידאת 2:1

הבקיע לנווה שאנן: עלי עבאס; הבקיע לנוג'ידאת: וחיד ח'ליל (צמד).

מ.כ צעירי טמרה – הפועל באקה אל גרבייה 3:1

הבקיע לטמרה: איאד חאג'; הבקיעו לבאקה אל גרבייה: פראס תלחמי (צמד) ודניאל אבו סעדה.

הפועל איחוד בני ג'ת – הפועל מגדל העמק 1:1

הבקיע לג'ת: טנוס בנא; הבקיע למגדל העמק: שאקר סקר.

הפועל בני מוסמוס – הפועל עירוני עראבה 2:1

הבקיע למוסמוס: אחמד כריים; הבקיעו לעראבה: מוחמד אבו יונס ואנטון בשארה.

הפועל בית שאן – הפועל עירוני כרמיאל 1:1

הבקיע לבית שאן: אליהו דרעי; הבקיע לכרמיאל: רו חליווה.

הפועל טירת הכרמל – בית"ר נהריה 2:0

הבקיעו לנהריה: עילאי ביטון ואליאור סיידר.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה