לאחר תלונתה של הפועל ירושלים לאיגוד הכדורסל, על התפרעות אוהדי הפועל חולון במשחק שנערך בין השתיים במסגרת ליגת ווינר סל ב-11.10, התובע החליט שלא להעמיד את הסגולים לדין.
הירושלמים, שניצחו במשחק 69:92, הגישו מכתב תלונה בו נכתב בין היתר כי אוהדי חולון עזבו את יציע הקבוצה, חצו לעבר יציע הפועל ירושלים והחלו להכות אוהדים ואת השוטרים שניסו לבלום אותם, ואף חפצים הושלכו מיציעי הקבוצה.
האירוע לא נרשם בדו”ח השיפוט, ולאחר שפנה התובע אל שופטי המשחק הם טענו כי לא ראו את האירועים, ומהפועל חולון נמסר כי ירושלים הגזימה בתביעתה וכי גוש קטן של אוהדים רצה לכיוון השוטרים לאחר שראו אחד מהם נעצר.
התובע גם ציין כי אינו מתערב בין מריבות קהלים למעט מקרים חריגים, ובעקבות כל אלו החליט לבסוף שלא להעמיד את הפועל חולון לדין משמעתי.