הפועל ירושלים נערכת למפגש מול הפועל תל אביב מחר (ראשון, 20:55), כשהיא מעודדת מהניצחון ביורוקאפ ורוצה להמשיך בתקופה הטובה גם בזירה המקומית. לקראת ההתמודדות, הקפטן יובל זוסמן והמאמן סשה אוברדוביץ' הביעו ביטחון בהכנות של הקבוצה והדגישו את חשיבות התמיכה מהיציעים.
זוסמן דיבר על ההתמודדות והחמיא ליריבה של ירושלים: "מחר משחק גדול, אנחנו באים מוכנים, אני חושב שהקבוצה עשתה את ההכנה הנכונה, נמצאים בתקופה טובה. הפועל תל אביב קבוצה מעולה, אבל אנחנו עוסקים בעצמנו ואני יודע שהאוהדים יבואו לתמוך בנו, ונבוא לנצח".
מאמן הקבוצה אוברדוביץ' התייחס לחשיבות המפגש עבור שתי הקבוצות ולתקופה הטובה שבה נמצאת היריבה. המאמן ציין גם כי הניצחון ביורוקאפ העניק לשחקניו ביטחון לקראת האתגר הבא: ״משחק חשוב מאוד, עבור שתי הקבוצות. אנחנו פוגשים אותם, הייתי אומר בתקופה טובה מאוד. מבחינתנו, אחרי ניצחון גדול, כמו ביורוקאפ, אנחנו גם מרגישים ביטחון עצמי טוב, כולם מוכנים לתת את המקסימום. זה מה שכולם מצפים מאתנו בכל משחק. אנחנו מצפים גם שהאוהדים שלנו יבואו ויתמכו בנו, בשבילנו הם תמיד השחקן השישי״.