עומר פדידה מונה למאמן מ.כ כפר סבא 1928, קבוצת האוהדים, ויחליף בתפקיד את שמעון אלקבץ, שפתח את העונה בצורה פחות טובה, מה שהוביל את הקבוצה למקומות האחרונים בטבלת ליגה א' דרום ולסדקים ביחסים בין המערכת לקהל, שאיבד מעט מהאמון. פדידה מגיע לתפקיד רגע לפני משחק גביע המדינה (סיבוב ז') מול מ.ס קריית ים מהליגה הלאומית, שיתקיים הערב (19:30) באצטדיון לויטה.
את הקריירה המקצועית שלו סיים פדידה בליגה א', יחד עם המועדון שאליו הגיע עוד בימיו בליגה ג'. למרות שהודיע על פרישה מכדורגל בדצמבר 2025, הוא רשום כיום כשחקן מן המניין במועדון ספורטינג תל אביב מליגה ג' דן, במדיה כבר רשם שש הופעות. בשלב זה לא ברור אם ימשיך לשחק במקביל לתפקידו החדש כמאמן קבוצה בליגה א'.
פדידה רשם במדי קבוצת האוהדים 33 הופעות, במהלכן כבש 13 שערים
בעונת 2023/24 הצטרף פדידה לפרויקט האוהדים שצבר תאוצה, פרויקט שקם בעקבות חילוקי דעות עם משפחת שום בהפועל כפר סבא. כבר בעונתה הראשונה הצליחה הקבוצה להעפיל לליגה ב', ובעונתה הראשונה בליגה ב' רשמה הישג נוסף כשהעפילה לליגה א'. פדידה רשם במדי קבוצת האוהדים 33 הופעות, במהלכן כבש 13 שערים וספג חמישה כרטיסים צהובים.
עומר פדידה מ-מ.כ כפר סבא (יונתן גינזבורג)הכפר סבאי, שמזוהה יותר מכל עם הפועל כפר סבא, רשם במדיה 345 הופעות בכל המסגרות, כבש 80 שערים וספג 45 כרטיסים צהובים ושלושה אדומים. בכך סיים קריירה מקצועית ארוכה, שכללה הופעות בליגת העל ובליגה הלאומית, כאשר בשלוש השנים האחרונות שיחק גם בליגות הנמוכות במדי קבוצת האוהדים מ.כ כפר סבא 1928.
מעבר להפועל כפר סבא, שהייתה עבורו בית במשך שנים ארוכות, שיחק פדידה גם במדי הפועל תל אביב, הפועל חדרה והפועל נוף הגליל בליגת העל, וכן במכבי פתח תקווה מהליגה הלאומית. את דרכו בכדורגל הבוגרים החל כבר בעונת 2010/11, ומאז צבר למעלה מ-400 הופעות בליגת העל, בליגה הלאומית ובליגות הנמוכות, כולל ליגה ג'. כעת הוא פותח פרק חדש בקריירה, הפעם על הקווים של קבוצת האוהדים שבה שיחק בשנים האחרונות.