אין ספק שכשמדברים על יום העצמאות מתייחסים לדור העתיד שלנו שבונה והופך את המדינה לטובה יותר. גם בכדורגל יש שחקנים צעירים, אך אותם כבר מזמן אי אפשר לכנות דור העתיד, הם דור ההווה והם אלה שהפכו את הליגה שלנו לטובה יותר העונה. אנחנו שוחחנו עם מי שמלוות אותם לאורך כל הקריירה, בנות הזוג מלאות הגאווה, שכמובן פירגנו וסיפרו על העונה שעברה. ולתפארת מדינת ישראל!

סתיו טובי, זוגתו של אמיר גנאח:
”העונה הזו בשביל אמיר הייתה צעד מרגש ומשמעותי במסע שהוא התחיל עוד בילדות, כששיחק במחלקת הנוער של הפועל באר שבע. היום כשהוא חלק מהקבוצה הבוגרת ומתמודד על תארים, הדרך כבר לא רק פיזית היא דורשת גם התבגרות מנטלית, ובעיקר אחריות. אני רואה מקרוב כמה הוא משקיע, כמה הוא משתפר, וכמה הלב שלו תמיד במשחק. הוא גדל במקום שהוא אוהב, ונותן את כולו בכל דקה!”

אמיר גנאח וסתיו טובי (אינסטגרם)אמיר גנאח וסתיו טובי (אינסטגרם)

שלי נחום, זוגתו של ניב אליאסי:
”אני גאה בניב מאוד. גאה לראות את הדרך שהוא עובר ואת ההתפתחות המקצועית והאישית שלו, זה מרגש ומעורר השראה. אני רואה כמה הוא מלא בתשוקה, אהבה והתמדה למקצוע. הוא עובד קשה, נשאר צנוע וממוקד וזה לא מובן מאליו. המחמאות שהוא מקבל מהסביבה מחממות את הלב ומחזקות את מה שאני רואה בו כל יום. אני שמחה ללוות אותו בדרך שלו ונהנית לעמוד לצידו ולהתרגש יחד איתו!”

ניב אליאסי ושלי נחום (אינסטגרם)ניב אליאסי ושלי נחום (אינסטגרם)

לי נוי, אשתו של איתמר נוי:
”העונה הזאת הייתה קצת רכבת הרים. הרבה רגעים טובים וגם קצת פחות טובים, אבל איתמר תמיד יודע לקחת את הדברים הטובים מכל סיטואציה שזה מה שחשוב בסוף. כאחת שנמצאת לידו 24/7 כבר כמה שנים טובות אני הכי גאה בו בעולם על ההתפתחות שלו והדרך שהוא עושה. אני רואה כמה הוא משקיע ובאמת זה כל חייו! הדרך שלו התחילה בלוד ליגה א’, המשיכה לאומית, אח”כ ליגה שנייה באוסטריה ועד לליגת העל. הוא לא מוותר לעצמו ותמיד שואף הכי גבוה שאפשר. אני תמיד אומרת לאיתמר שהדבר הכי מרגש במקצוע שלו לדעתי זו הזכות לשמח אנשים ולגרום להם לאושר אמיתי בלי שבאמת הם מכירים אישית, זה מדהים! אני בטוחה שזו רק התתחלה ועוד יזכו לראות ממנו הרבה רגעים מרגשים”.

לי ואיתמר נוי (אינסטגרם)לי ואיתמר נוי (אינסטגרם)
הייה הראשון שמגיב לכתבה הוספת תגובה